Ruusperin tarina 

Yrittäjän kynästäHaaveilin jo vuosia omasta pienestä yrityksestä. Alunperin olen koulutukseltani artesaani, eli opiskelin käsi- ja taideteollisuuden perustutkinnon. Siitä juontaen olen suunnitellut käsityöalan yritystä, kuitenkin kovin varoen - yrittämisessä kun tulevat aina mukana myös riskinsä. 

Työkokemukseni muodostuu vuosien mitalta pääosin ravintola-alalta ja olen työskennellyt pitkään Parkanossa - vaikken Parkanolainen olekaan. Viimeisimmässä työpaikassani pääsin työskentelemään myös Matkahuollon asiamiespisteessä. Se oli uutta ja tuntui enemmän omalta jutulta, kuin mikään työ on koskaan aiemmin tuntunutkaan. Kun mahdollisuus Matkahuollon asiamiehenä toimimisesta tuli esille, tartuin pikimmiten tilaisuuteen! 

Yrityksen nimi tulee suoraan omasta lempinimestäni, jonka kummitätini on jo lapsena minulle antanut. Halusin yrityksen nimen olevan henkilökohtainen - kyseinen nimi tuntui oikealta. 

Parkano on vakiinnuttanut paikkansa työpaikkakuntanani, ja perustin mielelläni yrityksen nimenomaisesti sinne. Mielestäni Parkano on elinvoimainen (palkitustikin) ja kovin yrittäjämyönteinen - siksi siellä uskaltaa hyvillä mielin yrittää! 

Matkahuollon asiamiestoiminta on Ruusperin ydinliiketoimintaa, ja siinä ohessa toteutan haavettani käsityöpuodista. Puodin valikoimassa on omien tuotteideni lisäksi muiden lähialueiden yritysten tuotteita. Shoppailemalla yhdessä pienyrityksessä voit siis tukea useampaa lähialueen yritystä yhdellä ostosreissulla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Ruusperiin!

- Roosa

2022 Ruusperi 

Ruusperi Tmi
3231183-1 
 
Parkanontie 64           
39700 Parkano

info.ruusperi@gmail.com
040 179 6000

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!